Na sobotu 29.6.2024 vyšla již naše tradiční akce „Střelecký den “ a to již 11 ročník .  Organizační tým nastoupil  v 7.30, ale my ostatní až v 9 hodin. Před nadcházejícími prázdninami se nás, našich kamarádů a přátel sešlo 27. Po nezbytném vzájemném přivítání , kávičce se  zákuskem a po rozlosování  se odcházelo do blízkého vyznačeného areálu. Areál byl jako vždy pečlivě připraven: tráva posekána, vyznačena střelecká místa , postaveny  stany a v nich instalované stoly i lavičky . Předseda našeho spolku Petr Krepčík a myslivecký hospodář Stanislav Míchal ujasnili pravidla a bezpečnost pro celou akci.Počasí  se nahlásilo přímo luxusní …no pařák, takže rychle všichni pod stany,  nasadit sluchátka a mohlo se začít.Soutěž je soutěž, každý se snaží. U klubovny se mezitím začalo grilovat prasátko, a zde na střelnici se paní Čápová a Žiaranová ujaly grilování klobásek. V poledne pak každému moc chutnaly, pitný režim se také dodržoval. Okolo 14 hodiny se šlo již do finále,postupně jsme se přesouvali do klubovny, kde pod pergolou byl krásný chládek.Zde již vonělo ugrilované prasátko a také i kuřátko…Vyhodnotili jsme výsledky, nadepsali diplomy.Připraveny byly pěkné ceny a to nejen pro vítěze .Nástup a vyhlášení výsledků:

Ženy nám letos soutěžily opět tři : 1. místo obsadila Pavlína Hronová , 2. místo Lucie Čápová a 3. místo Zuzana Musilová.

 

No a medailové pozice mužů. :

 1. místo   Martin Steklý, 2.místo Luboš Miláček a 3.místo Jaroslav Bohuněk.

                                                 

Čestnou cenu “ Chovatel holubů „si letos odnesl Karel Koutný.

No a pokračovalo se dále v přátelském duchu, postupně se ořezávalo grilované prásátko, na stolech nechybělo mnoho moučníků aby se chutě vyvážily.Tekutin byl také dostatek a tak se mohlo dál  pokračovat a povídat a povídat. Foto z tohoto vydařeného dne je v galerii.