V sobotu 25.6.2022 jsme  pořádali již tradiční “ Střelecký den “ . Areál pro soutež byl pečlivě připraven: tráva posekána, vyznačena střelecká místa , postaveny nové stany a v nich instalované stoly i lavičky , které v termínu vyrobil Ing. M. Špitálník.  Ráno jsme tak mohli v klubovně přivítat mnoho hostů, našich přátel, s kterými se setkáváme i na našich honech, a tak se na ně vždy těšíme.Na startovní listině bylo celkem 25 střelců. Počasí nás hned při začátku pozlobilo, začalo velmi silně pršet. Schovali jsme se tak pod připravené stany, ale Stanislav Míchal i Petr Krepčík  ujasnili pravidla i bezpečnost na dešti. No nejsou přeci z cukru. I obsluha střelnice se pak schovala pod deštník, který zlobil a několikrát se samovolně stáhl.. tongue-outDéšť však ustal a počasí se prostě uklidnilo. Střelci se soustředili na svoje výkony, ostatní je sledovali, povídali a probírali všechno možné. Podívat se přišli i Ti nejmenší, Čápovi měli s sebou dcerušku a podívat na taťku se přišla i Sofinka Míchalová.K polednímu nám vyhládlo a tak přijelo občerstvení v podobě smažených kuřat, připravily p. Špitálníková a p. Satrapová.Všichni si moc pochutnali a po oddechu soutěž pokračovala.Odpoledne začalo jít do tuhého. Soustředění, překvapení .. no bacha na přední místa se nám derou starší ročníky a nakonec snad budou i medailoví..surprised. Po ukončení soutěže se ihned celký areál uklidil a všichni jsme se přesunuli do klubovny.Zde se již od rána grilovalo prasátko.. Krátký oddech, pečlivé vyhodnocení výsledků soutěže a jde se na vyhlášení. Petr Krepčík zajistil pro oceněné mnoho pěkných a zajímavých cen.Takovou čestnou cenu( i účast se cení ) „Chovatel holubů “ obdržel Ing. V. Pavlík. Přítel Karel Koutný předvedl velké zlepšení oproti loňskému roku , což bylo ihned vtipně pojmenováno.

Ženy nám soutěžily dvě a tak 1. místo obsadila Pavlína Hronová a 2. místo pak Lucie Čápová.

U mužů 5. místo Petr Čáp a 4. místo Zdeněk Vondra.

No a medailové pozice mužů:

 1. místo po skvělém výkonu obsadil Stanislav Míchal.

O druhé a třetí místo bojovali Martin Steklý a Miroslav Špitálník. V rozstřelu pak uspěl Martin Steklý a obsadil 2. místo.

3. místo obsadil za skvělé výkony Ing. Miroslav Špitálník a ukázal tak našim mladším, že se musí mít stále na pozoru….laughing.

A protože den jěště zdaleka nekončil,připraveno bylo i spoustu sladkostí ke kávě( štrúdl, bábovka, vynikající perník,vynikající oříškový koláč i ovocný mřížkovaný – vše jsem ochutnala a super a velké díky),no a  grilované prasátko je nutné pěkně pomalu ořezávat…mohlo se tak dál v přátelském duchu pokračovat a povídat a povídat.. A já jsem fotila a fotila ..viz galerie.